top of page
shutterstock_1819473797.jpg
Bao bun with sauce

In de dynamische voedingsindustrie verbinden we jou met de juiste ketenpartners en verzorgen wij het complete sourcing proces, onboarden we producten makkelijk en snel en maken we de commerciële vertaalslag.

 

Samen creëren we een vernieuwend assortiment en bieden we je eindeloos veel verpakkingsoplossingen. Wij bieden een waarde creërende service, zonder overbodige kosten of onnodige foodwaste.

In de snel veranderende voedingswereld groeit de vraag naar vernieuwing en naar innovatieve oplossingen. We kennen en begrijpen de complexiteit van de voedingsindustrie, het samenbrengen van de juiste partners en hen ondersteunen met relevante diensten zorgt ervoor dat ambities binnen handbereik zijn. We ontzorgen in het hele proces, van het allereerste idee tot en met het eindproduct.

Als jij weet wat je zoekt,

doen wij de rest

SOURCING SPECIALIST

Als partner ontzorgen wij in het sourcing-proces,
we bieden meerwaarde zonder onnodige kosten en dragen bij aan het verduurzamen van de hele keten.

shutterstock_2059436936.jpg

Kernactiviteiten

Jouw vraagstuk staat altijd centraal. Wij bieden een tailor made aanpak met transparantie in de keten. We denken mee in zaken als brede inzetbaarheid van het product, duurzaamheid, de verpakking, kwaliteit en een efficiënte logistiek.

Jouw vraagstuk staat altijd centraal. Wij bieden een tailor made aanpak met transparantie in de keten. We denken mee in zaken als brede inzetbaarheid van het product, duurzaamheid, de verpakking, kwaliteit en een efficiënte logistiek.

Cereals
shutterstock_543205522.jpg

Onze kernwaarden

Waarop we dagelijks ons handelen en

gedrag baseren.

Expertise

Flexibiliteit:

de bereidheid en het vermogen om snel te schakelen en ons aan te passen aan de veranderingen op korte termijn is extreem hoog.

Snelheid:

wij zijn 24/7 bereikbaar en hebben korte lijnen. We vertalen de urgentie van de klant door naar de leverancier.

Innovatie:

wij denken mee in het vernieuwen of verbeteren van producten, diensten en processen.

Deskundigheid:

met kennis, inzicht en ruime ervaring binnen ons team zijn we een professionele partner voor onze klant en leverancier.

Flexibility
Velocity
Innovation
shutterstock_2185011635.jpg

“Op The Funny Food Factory kan ik bouwen,

ik hoef maar te bellen en zij regelen het.”

Als partner voor voedingsproducenten zijn wij actief bezig met de overgang naar een duurzame wereld. Het verduurzamen van onze keten is belangrijk voor het succes van ons bedrijf en onze samenwerking met partners.

 

Met onze verpakkingsoplossingen zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de portiegrootte perfect aansluit op de behoefte van de consument, zodat we onnodige foodwaste voorkomen.

Samen impact maken

Grilled vegetables meal
bottom of page